Er du interesseret?

Kontakt mig i dag og få en pris på stubfræsning

​Mine priser afhænger primært af, hvilken opgave du skal have udført, hvor lang tid den kommer til at tage, og hvad vi skal bruge af materialer til opgaven. Hos mig er du dog altid garanteret en billig pris pr. m2 i haven, og du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du kunne tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på din opgave.

Tæt dialog med kunden - altid!​​​

Jeg gør mit ypperste for at inkludere kunden i mit arbejde gennem tæt sparring og rådgivning.

Konkurrencedygtige priser

Hos mig kan du altid regne med et godt stykke arbejde, udført til en pris hvor alle kan være med.

Åbenhed og tillid mellem dig og mig​​

Jeg stoler på mine kunder - og viser ansvarlighed gennem kvalitetsbevidst havearbejde.

Jeg udfører stubfræsning og rodfræsning

Skal du have udført stubfræsning? Jeg driver M.G Havemand og har stor ekspertise med bl.a. fræsning af rødder og stubbe fra træer og buske. Jeg udfører stubfræsning for både private og erhverv, herunder institutioner og grundejerforeninger med videre. Mine kunder kommer bl.a. fra Hundslund, Skanderborg, Aarhus, Odder, Horsens og omegn.

Fræsning af stubbe ved bygge- eller anlægsprojekter

Jeg fræser både rødder og stubbe fra fældede træer, men det kan også være smårødder fra hække, buske eller bambus med videre.

Der kan være mange årsager til, at der er behov for fræsning af stubbe. Måske står stubben i vejen midt på græsplænen, eller måske skal der anlægges en terrasse. Der kan også være behov for rodfræsning i forbindelse med et bygge- eller anlægsprojekt.

Du kan altid forvente en tæt dialog om, hvordan opgaven med en fjernelse af træstub eller rødder skal løses, og jeg lægger vægt på både åbenhed og tillid i samarbejdet. Tøv derfor aldrig med at kontakte mig, hvis du ønsker professionel hjælp til stubfræsning.

Hvad koster stubfræsning?

Mine priser for rod- og stubfræsning afhænger af opgavens omfang. Det kommer f.eks. an på stubbens størrelse samt røddernes størrelse, hvis de også skal fræses væk. Jeg lægger stor vægt på at have konkurrencedygtige priser, så alle kan være med, og du kan finde priseksempler på andre haveopgaver her.

Få et uforpligtende tilbud på stubfræsning

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker at høre mere om fræsning af træstub og rødder. Jeg laver desuden gerne et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for rod- eller stubfræsning, hvis du er interesseret i dette.

Du kan ringe på telefon 42 39 89 18 for at aftale det videre forløb, eller du kan skrive til min e-mail sol83@outlook.dk.

Indhent et uforpligtende tilbud på haveservice​

Udfyld kontaktformularen herunder og jeg vender retur inden for to dage.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

M.G Havemand 

Torupvej 26, 8350 Hundslund

Klik her for rutevejledning

CVR: 39863529

Kontakt mig

telephone-handle-silhouette_35 Telefon: 42 39 89 18

  mail_36  E-mail: sol83@outlook.dk

Indhent tilbud på haveservice.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag - søndag: lukket

Mails besvares alle dage.