Er du interesseret?

Kontakt mig i dag og få en pris på haveservice

Mine priser afhænger primært af, hvilken opgave du skal have udført, hvor lang tid den kommer til at tage, og hvad vi skal bruge af materialer til opgaven. Hos mig er du dog altid garanteret en billig pris pr. m2 i haven, og du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du kunne tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på din opgave.

Tæt dialog med kunden - altid!​​​

Jeg gør mit ypperste for at inkludere kunden i mit arbejde gennem tæt sparring og rådgivning.

Konkurrencedygtige priser

Hos mig kan du altid regne med et godt stykke arbejde, udført til en pris hvor alle kan være med.

Åbenhed og tillid mellem dig og mig​​

Jeg stoler på mine kunder - og viser ansvarlighed gennem kvalitetsbevidst havearbejde.

Haveservice, haverenovering og andet havearbejde

Overvejer du at få professionel haveservice? Jeg driver M.G Havemand, og jeg renoverer og vedligeholder haver og andre grønne områder for private og erhverv, herunder institutioner og grundejerforeninger. Mine kunder befinder sig i bl.a. Hundslund, Odder, Skanderborg, Aarhus, Horsens og omegn.

Regelmæssig haveservice gør en stor forskel

Jeg tilbyder løbende vedligeholdelse af haver og grønne områder. En regelmæssig lugning af ukrudt i bedene samt den rette gødning og plejning af planter, buske, blomster og hæk kan gøre en stor forskel. Jeg tilbyder desuden klipning af græs samt al anden havehjælp.

Jeg hjælper samtidig også gerne med alle former for haverenovering, hvis det hele er vokset til, eller hvis du bare vil have en helt anderledes have. Uanset hvad du ønsker, så finder vi sammen frem til den løsning, der passer bedst til dit behov.

Jeg lægger vægt på at have en tæt dialog med kunderne om den ønskede service af have, ligesom jeg også lægger vægt på åbenhed og tillid. Mine kunder er meget tilfredse med min haveservice, og det bliver du helt sikkert også.

Hvad koster havearbejde?

Hvis du er interesseret i haveservice, så sidder du sikkert og tænker: Hvad koster en havemand? Mine priser for en havemand afhænger af det ønskede havearbejde og behovet for havemaskiner. Ved de fleste former for renovering af have vil der desuden være behov for indkøb af f.eks. græs, planter og blomster med videre. Jeg har konkurrencedygtige priser, og derfor er min timepris for lugning af ukrudt i bede blot 450 kr. (inkl. moms). Du finder mine øvrige priser her.

Kontakt mig i dag for et tilbud på haveservice

Du er velkommen til at ringe og få en snak med mig om dine ønsker, hvorefter jeg kan lave et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for haveservice. Du kan ringe til mig på telefon 42 39 89 18, eller du kan skrive til min e-mail sol83@outlook.dk.

Indhent et uforpligtende tilbud på haveservice​

Udfyld kontaktformularen herunder og jeg vender retur inden for to dage.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

M.G Havemand 

Torupvej 26, 8350 Hundslund

Klik her for rutevejledning

CVR: 39863529

Kontakt mig

telephone-handle-silhouette_35 Telefon: 42 39 89 18

  mail_36  E-mail: sol83@outlook.dk

Indhent tilbud på haveservice.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag - søndag: lukket

Mails besvares alle dage.